Poslovni pokloni za evente.

1. VRIJEDNOST

Poslovni pokloni često se sastoje od samog proizvoda, usluge ili simbolike na nastajanje, sastav i primjenjivost proizvoda ili usluga.

Često su priređivači prilika za poklanjanje ponuđaći proizvoda i usluga, ustanove gradova i općina, uredi turističkih zajednica, organizatori turističkih tura, sportske priredbe uz prigodne svečanosti i obljetnice te još dug niz poduzetnika iz raznih djelatnosti.

Pripremili smo zato proizvod koji je cjelovit i može biti poklon sam za sebe a kao takvog ga je lako uklopiti i obogatiti paket poklona, kako se često kaže: “Staviti točku na i.”

Nazvali smo ga Testimonium Latinum. Bilo kao suvenir, bilo kao osobni ili poslovni poklon Testimonium Latinum jedinstvenog je sadržaja i izgleda.

Grad Rijeka

Testimonium Latinum za grad Rijeku.

Loretta Bates Dubrovnik Zumba® Master Class

Testimonium Latinum je službeni poklon Turističke zajednice grada Dubrovnika polaznicima eventa: Loretta Bates Dubrovnik Zumba® Master Class

Certifikat

Potvrda iznimne kvalitete proizvoda Testimonium Latinum izdana od Turističke zajednice grada Rijeke

2. O kvaliteti izrade

Bilo kao suvenir bilo kao osobni ili poslovni poklon Testimonium Latinum jedinstvenog je sadržaja i izgleda.

Diploma sadrži autorski tekst na latinskom (s prijevodom, naravno); ima oblik i diskurs diplome – otisnuta je na 175 gm papiru (replici pergamene), pisana je rimskom uncijalom i popečaćena voštanim pečatom: ime nositelja diplome upisuje se naknadno.

Replika vrijedne stare karte drugi je dio suvenira i poslovnog poklona: karte su digitalno restaurirane, redizajnirane (samo malo oživljene, nismo premjestili kontinente), otisnute u B3 formatu na replici pergamene s motivom nekog od hrvatskih gradova ili regije.
Sve je upakirano zajedno s prijevodom u kartonski tuljac (dimenzija ø 5cm x 35cm) ili poput antičkog svitka, zarolano i umotano u tvrdi omot i povezano vrpcom.

INDIVIDUALNE DIPLOME

Testimonium Latinum kao individualna diploma osmišljena je kao osobni poklon dragoj osobi, prijatelju ili prijateljici kao zahvalu što je bio uz Vas, jer znate da ni njemu ili njoj s Vama nije bilo lako; partneru – njome potvrđujete da baš na današnji dan godine Gospodnje, a ne na godišnjicu koju ste zaboravili, je on ili ona Vama najvažnija osoba na svijetu ili, zašto ne, samome sebi, da se sami sebi divite što ste konačno uspjeli skinuti tih pišljivih deset kila.

Shvatili ste: što god je Vama bitno i to želite potvrditi sebi ili drugome crno na bijelo – može se ovjekovječiti diplomom.

U čemu je razlika ove diplome od drugih koje mogu kupiti u svakoj knjižari?
Ova diploma je drugačija jer sadrži autorski tekst na latinskom (s prijevodom) sročen po Vašim naputcima. Nedostaje samo Vaš potpis i ime nositelja diplome koje sami naknadno upisujete. Tekst diplome je duhovito sročen što dodatno podupire i parafrazirana poznata latinska poslovica. Diploma je i poučna: osim prijevoda sadrži i pojašnjenja pojedinih izraza, fraza, originalne poslovice i njezinog autora.

Upakirana je, kao svaka prava diploma zajedno s prijevodom u kartonski tuljac (dimenzija ø 5cm x 35cm) ili poput antičkog svitka, zarolana i umotana u tvrdi omot i povezana vrpcom.

3. PONUDA:

POSLOVNI POKLON

Testimonium Latinum odličan je i poslovni poklon: istog sadržaja kao i suvenir – dakle replika stare karte s motivom koji odaberete i diplomom koja je u slučaju poslovnog poklona tekstualno prilagođena svrsi: hvali i potvrđuje odlično sklopljen posao, zajednički ostvaren rezultat ili „samo“ izniman poslovni uspjeh. Diploma je sročena na način koji ne zahtijeva individualni pristup (no, on je uvijek moguć i dapače, poželjan) i, kao i svaki naš autorski tekst, duhovita je i poučna.

Kao i osobna diploma i suvenir, i ovaj poslovni poklon je zajedno s kartom zapakiran u tuljac ili poput antičkog svitka, zarolan i umotan u tvrdi omot i povezan vrpcom.

Uz diplomu je naravno priložen i prijevod s latinskog na 6 svjetskih jezika (hrvatskom, engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom i ruskom).

I karta i diploma su upakirane u kartonski tuljac ø 5cm x 35cm ili zarolane i umotane u tvrdi omot i povezane vrpcom.

Mali muzej za poslovne prostore

Izvanredan mali muzej za Vaš hotel, poslovni prostor, restoran.

Ekskluzivan sadržaj kulturnog turizma

Ponuda za suvenirnice i gift shopove

Popularan suvenir koji će dodatno obogatiti vašu vrijednu ponudu.
Suvenir koji se je dokazao na tržištu preko 20 godina.

Dizajn interijera

Replike starih karata od 15. do 18. stoljeća atraktivne su izgledom, neke su pune boja i crteža što ih čini nezaobilaznim dekorom svakog interijera.

Izuzetno eksluzivan detalj u svakom interijeru

Ponuda za škole

Škole su prepoznale replike starih karata kao poticaj u nastavi geografije.
Poticaji u školskoj nastavi.